Meistä

Olemme ystävykset Miia ja Minna. Meillä on yhteinen kiinnostus ja intohimo vaatteita ja pukeutumista kohtaan. Olemme tutustuneet ja ystävystyneet pukeutumisneuvojakoulutuksen aikana vuonna 2017. Yhdessä luotsaamme M&M Pukeutumispalvelua. Tarjoamme erilaisia pukeutumisneuvontapalveluita: väri-, vartalo-, tyylianalyyseja, stailausta sekä vaatetukseen ja pukeutumisneuvontaan liittyviä teemakoulutuksia ja -iltoja.

Miia K-H Design on Miian yritys, joka tarjoaa pukeutumisneuvontapalveluiden lisäksi vaatteiden suunnittelupalveluita. Hän suunnittelee ja valmistaa mittatilausvaatteita ja asusteita. Käythän tutustumassa meihin paremmin Pukeutumisen Pauloissa -blogin puolella.

Miia Kuusinen-Heikkilä

Miia Kuusinen-Heikkilä

Olen aina ollut kiinnostunut pukeutumisesta, vaatteista ja niiden suunnittelusta. Käsityöt eri muodoissa ovat pienestä asti olleet minulle rakas harrastus. Olen työskennellyt n. 15 vuotta työterveyshoitajana ja minulla on vankka kokemus asiakaspalvelutyöstä.  Olen kohdannut paljon erilaisia ihmisiä ja elämäntarinoita. Taustalla kyti kuitenkin toive opiskella lapsuuden haaveammattiini. Vuonna 2010 aloitin opinnot Mikkelin ammattikorkeakoulussa Savonlinnassa, vaatetussuunnittelijaksi valmistuin jouluna 2013. Vuosina 2017-2018 suoritin Pukeutumisneuvojan vuoden mittaiset opinnot ja sitä kautta avautui ihan uusi näkökulma vaatteiden ja suunnittelun maailmaan. Olen myös opiskellut tekstiilin ja muodin kiertotaloustuotteiden suunnittelua ja valmistusta.  Luonto ja ekologisuus on lähellä sydäntäni ja pyrin toimimaan työssäni huomioiden nämä asiat. Nautin hää- ja juhlapukujen suunnittelusta ja valmistamisesta. Kankaiden ja yksityiskohtien kauneus on lumoavaa. Olen Vuoden Hääpukusuunnittelija finalisti vuodelta 2020.

Minna Elonheimo

Minna Elonheimo

Olen Minna Elonheimo. Intohimo vaatteita kohtaan minulla on syttynyt jo hyvin pienenä. Lukion jälkeen tie vei Tampereelle Teknilliseen kouluun opiskelemaan tekstiili- ja vaatetusteknikoksi, josta valmistuin vuonna 1999. Tämän jälkeen olen tehnyt työuraani vaatetusalan yrityksissä (Nanso, Pierre Robert, Carlsteins) enimmäkseen myyntipäällikön tehtävissä. Pukeutumisneuvojan koulutus, jonka suoritin vuonna 2017-2018 Jyväskylän Gradiassa oli sopiva lisämauste minun aiempaan koulutukseen. Olen työskennellyt asiakkaiden parissa useita vuosia ja koen sen olevan itselleni hyvin lähellä sydäntä.

Pin It on Pinterest