Hääpuvut

Hääpäivä on yksi tärkeimmistä ja isoimmista juhlapäivistä ihmisen elämässä. Jokainen morsian ja sulhanen haluavat näyttää upeilta, sädehtiviltä ja tuntea olonsa mukavaksi valitsemassaan vaatetuksessa. Valitsemalla oikean mallisen puvun vartalotyypillesi korostat vartalosi parhaita puolia. Puvun mallin lisäksi värimaailma on tärkeä osa kokonaisuutta. Kun valitset vaatteen väriksi juuri sinulle sopivan oikean sävyn, saat ihosi hehkumaan ja näytät elinvoimaiselta. Pukujen tyylejä on myös paljon erilaisia ja sen valinnalla voit tuoda esiin persoonaasi ja tuntea sitä kautta olosi varmaksi. Kaikki tämä korostuu erityisesti hääpäivänä, jolloin jokainen haluaa näyttää täydelliseltä!

Juhlapukeutumisen suunnittelu kannattaa aloittaa pukeutumisneuvojalla käynnillä. Häneltä saat parhaat vinkit ja neuvot, jotka hyödyttävät sinua jatkossa niin arki kuin juhlapukeutumisessakin. Hääpuvun teettäminen on hyvä vaihtoehto, mikäli tuntuu ettet löydä sopivaa valmiina tai haluat erityisesti panostaa pukeutumiseen vaikkapa teettämällä uniikin puvun. Pääset tällöin itse vaikuttamaan tyyliin, väreihin ja materiaaleihin sekä yksityiskohtiin. Teen yhteistyötä Korumo Jewerlyn korutaiteilija Jonna Kärkkäisen kanssa, joka on suunnitellut koruja osana pukuja. Valmistan myös kangaskukkia Anita Laajasen valmistammista kukka-aihioista koristamaan pukuja ja asusteita. Luethan lisää ja tutustuthan fiori-mallistoon kohdasta mallisto.

Oli kokosi, vartalotyyppisi ja vartalosi mittasuhteet mitkä tahansa, kaikkien on mahdollista pukeutua hyvin istuviin, oikeankokoisiin vaatteisiin.

Autan sinua mielelläni valmistautumisessa suureen päivääsi!

Pin It on Pinterest