Maksu- ja toimitusehdot

Toimitustavat:

Tavarat toimitetaan postipaketilla tai matkahuollon kautta. Voit valita toimitustavan itse. Ilmoitathan, jos haluat noutaa tuotteen maksuttomasti suoraan yrityksen toimitiloista. Toimitushinnat ovat alkaen 5,90 euroa.

Maksutavat:

Verkkokaupan maksuliikenne tapahtuu Klarna chekoutin välityksellä ja käytössä on kaikki Klarnan maksutavat. Voit tutustua tarkemmin Klarnan maksupalveluun www.klarna.com/fi

Miia K-H Design pidättää oikeuden hintojen ja toimitustavan muutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Vaihto- ja palautus

Mittatilauksena asiakkaan omilla mitoilla valmistetuilla hää- ja juhlavaatteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Asusteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika riippuu tuotteesta.

Mikäli palautat tai peruutat tuotteen kaupan. Tulee sinun ilmoittaa asiasta kirjallisesti. Tuote tulee palauttaa viivytyksettä tai viimeistään 14 vuorokauden kuluessa. Maksu palautetaan, kun tuote on palautunut vastaanottajalle. Tuote tulee olla käyttämätön ja uuden veroisessa kunnossa. Mikäli tuotteessa havaitaan palautuksen jälkeen jotain esim. jos kankaaseen on tullut tahroja tai rikkinäisyyttä voidaan ne vähentää maksusta.

Pin It on Pinterest