Värianalyysi

Oletko koskaan ajatellut, miten vaatteiden värit vaikuttavat olemukseesi ja kasvoillesi? Oletko huomannut, että jokin väri tekee enemmän väsyneen näköiseksi, nostaa punan kasvoillesi tai tekee varjostumia ja jopa vanhentaa?

Värianalyysin avulla on mahdollista selvittää, mitkä sävyt pukevat sinua parhaiten ja miten saat kasvosi näyttämään raikkailta ja hehkuvilta. Samalla käymme läpi sinulle sopivat hiusten sekä meikkien sävyt. Tulet huomaamaan, kuinka hämmästyttävän paljon eri värisävyillä on vaikutusta kasvoihisi.

Värianalyysi perustuu ihon, silmien ja hiusten alkuperäisiin, luonnollisiin väreihin. Siksi analyysi tehdään ilman meikkiä. Mikäli hiukset on värjätty, ne peitetään huivilla analyysin ajaksi. Värianalyysi tehdään tarkoin valikoiduilla kankailla käyttäen luonnonvaloa. Näin päästään parhaiten selville sinun luonnollisesta värimaailmastasi.

Värianalyysimme perustuu 1900-luvun alussa kehitettyyn värivuodenaika ajatteluun, jossa ihmiset jaetaan neljään eri väriperheeseen: kevät, kesä, syksy ja talvi. Värivuodenajat eroavat toisistaan lämpimyyden ja kylmyyden lisäksi värien kirkkaudessa, puhtaudessa ja voimakkuudessa. Jokainen vuodenaika voi käyttää lähes kaikkia värejä, kun vaan sävy on oikea.

Tervetuloa löytämään kanssamme oma väriperheesi ja saamaan sitä kautta hehkua ja elinvoimaa!

Pin It on Pinterest