Mittatilauspuku

Jos sinulla on haasteita löytää kaupasta sopivan mallisia ja mittasuhteellisia vaatteita. Mittatilausvaatteen teettäminen on hyvä tapa saada istuva ja sopiva vaate niin malliltaan kuin väriltäänkin. Valmistan mittatilauksena hää – ja juhlapukuja, lasten juhlavaatteita, vaatteitta arkisempaankin käyttöön sekä asusteita. Valmistan vaatteet asiakkaan omien mittojen mukaan, vaikka kyseessä olisi mallistonkin puku. Pukujen yksityiskohtia voi muokata ja muuttaa. Voit myös valita vaikkapa malliston pukujen eri ylä- ja alaosista mieleisesi kokonaisuuden. Halutessasi voit myös teettää uniikin puvun.

Vaatesuunnittelijana ja pukeutumisneuvojana otan suunnitellessani vaatetta huomioon toiveesi ja tyylisi mutta myös vartalotyyppisi. Jos sinulle ei ole aiemmin tehty värianalyysia ja tai vartaloanalyysiä, suosittelen niitä puvun teettämisen yhteydessä. Sillä lailla saadaan kankaista valittua juuri oikea värisävy sekä vaatteista oikeat mittasuhteet. Näistä molemmista on suuresti hyötyä jatkossa niin arki kuin juhlapukeutumisessakin.

Mittatilauspuvun tekeminen aloitetaan suunnittelukäynnillä, joka on ilmainen, eikä vielä velvoita sinua mihinkään. Suunnittelukäynti on mahdollista toteuttaa myös etänä. Suosittelen varaamaan etenkin hääpuvun teettämiseen aikaa n. 4-6 kk mutta mitä aiemmin on liikkeellä niin sen parempi. Teen jokaiselle asiakkaalle oman peruskaavan sekä vaatteesta sovituskappaleen, jolloin vielä voi muokata yksityiskohtia.

Tämä kaikki kokonaisuudessaan takaa sen, että vaate on sinulle sopiva ja tuo esiin parhaat puolesi!

Pin It on Pinterest