Vartaloanalyysi

Onko sinulla ollut pukeutumisessa haasteita? Oletko huomannut, että jotkut vaatteet näyttävät paremmilta ylläsi ja toiset taas ei niinkään. Olet varmasti kuullut erilaisista vartalotyypeistä. Tiedätkö miten eri vartalotyypit eroavat toisistaan? Miten korostaa kunkin vartalotyypin parhaita puolia? Minkä malliset vaatteet sopivat juuri sinulle parhaiten? Näihin ja moniin muihin pukeutumista koskeviin kysymyksiin saat vastauksen, kun tulet tietoiseksi omasta vartalotyypistäsi.

Meillä kaikilla on erilainen vartalo. On kohtia, joita haluamme häivyttää ja toisia puolestaan korostaa. Vartaloanalyysillä pystymme kertomaan sinulle vartalosi mittasuhteet ja näin analysoimaan vartalotyyppisi. Vartaloanalyysissämme vartalotyypit jaotellaan yhdeksään erilaiseen päätyyppiin: Y, H, Kaareva H, X, Kaareva A, Kulmikas A, O, Ovaali ja OY. Usein asiakas on yhtä päävartalotyyppiä, mutta hänellä voi olla myös viitteitä muusta vartalotyypistä. Analyysin avulla selvitämme sinun vartalosi mittasuhteen ja vartalotyyppisi. Vartaloanalyysi koostuu kahdesta eri osasta. Ensimmäisellä kerrallaan otamme sinusta mittoja ja valokuvia. Testaamme hameen, housujen, jakkujen sekä hihojen eri pituuksia sekä kaulusmuotojen sopivuuksia. Toisella kerralla annamme sinulle analyysin vartalotyypistäsi ja neuvoja pukeutumiseen aina asusteita ja vaatteiden materiaaleja myöden. Kasvoja analysoidessa pystymme kertomaan sinulle parhaiten sopivat silmä- ja aurinkolasimuodot sekä hiusmallit.

Vartalosi mittasuhteiden tunnistaminen määrittelee sinulle onnistuneet asuvalinnat. Pukeutumisesi ja vaatteiden hankkiminen helpottuu sekä virhe ostosten määrä vähenee.

Tyylikkääseen pukeutumiseen ei vaikuta sinun ikä, koko tai vartalon muodot. Jokainen vartalo on kaunis ja upea, kun sen osaa oikealla tavalla pukea!

Pin It on Pinterest