Teemaillat ja koulutukset

Kiinnostaako sinua ystävä-/työporukalla teemailta pukeutumisesta? Työhyvinvointi tapahtuma pukeutumiskoulutuksen merkeissä? Haluatko yllättää läheisesi esimerkiksi hänen syntymäpäivänään tai polttareissa? Aina on hyvä syy kokoontua ystävien tai tuttavien kanssa ja teemailta pukeutumisesta kruunaa illan. Kerää siis mieleisesi porukka yhteen ja saatte viettää ikimuistoisen illan kuullen pukeutumisen ”saloista”.

Räätälöimme juuri sinun tarpeittesi mukaisen teemaillan/koulutuksen. Siihen voi sisältyä asiaa mm. vartalotyypeistä, väreistä pukeutumisessa, etikettipukeutumisesta, trendeistä, vaatekaappi-ideasta tai stailauksesta jne.

Teemailta/koulutus on mahdollista järjestää myös etänä. Olemme valmiita tulemaan luoksesi, vaikka vähän pidemmänkin matkan päähän. Teemaillat/koulutukset ovat rentoja ja keskustelurikkaita tapaamisia, jonka jälkeen jokaisella on varmasti jotain uutta lisätietoa pukeutumiseen liittyen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin järjestämme teille mieleenpainuvan tapahtuman, josta on hyötyä sinulle koko loppu elämäksesi!

Pin It on Pinterest